Πίνακες Ανακοινώσεων, Μαγνητικοί, φελλού, τσόχας, flip charts


Λευκός μαγνητικός πίνακας

Μαγνητικός λευκοπίνακας με πλαίσιο από αλουμίνιο, για συγκράτηση ανακοινώσεων με τη χρήση μαγνητών. Στήριξη στον τοίχο με βίδες ή στο δάπεδο με κολώνες αλουμινίου. 10 χρόνια εγ
περισσότερα

Universal πίνακας τσόχας

Πίνακας τσόχας σε γκρί ή μπλε χρώμα, με πλαίσιο από αλουμίνιο, για συγκράτηση ανακοινώσεων με τη βοήθεια πινεζών ή καρφιτσών. Στήριξη στον τοίχο ή στο δάπεδο.
περισσότερα

Universal πίνακας φελλού

Πίνακας φελλού με πλαίσιο από αλουμίνιο, για συγκράτηση ανακοινώσεων με τη βοήθεια πινεζών ή καρφιτσών. Στήριξη στον τοίχο ή στο δάπεδο.
περισσότερα

Luxboard

Μοντέρνας αισθητικής πίνακας γραφής από αμμοβολισμένο γυαλί πάχους 5mm. Στήριξη σε τοίχο με βάσεις clamper. Ιδανική λύση για γραφεία, εστιατόρια, μπαρ, καφέ.
περισσότερα

Wooden frame

Μαυροπίνακας τοίχου με ξύλινη κορνίζα. Γραφή κιμωλίας. Με γάντζους για κρέμαση σε τοίχο. Μονής όψης. Δυνατότητα βαφής της κορνίζας σε μαύρο χρώμα. Ο πίνακας κιμωλίας wooden
περισσότερα

A-Board Κιμωλίας

Stand πεζοδρομίου τύπου Α-Board για γραφή με κιμωλία. Διπλής όψης. Κατάλληλο για εξωτερικό χώρο. Σε 3 διαθέσιμες διαστάσεις.
περισσότερα

Α-Board Μαρκαδόρου

Stand πεζοδρομίου τύπου Α-Board για γραφή με μαρκαδόρο. Διπλής όψης. Κατάλληλο για εξωτερικό χώρο. Σε 3 διαθέσιμες διαστάσεις.
περισσότερα