Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών σύμφωνα με τον νόμο 2251/1994.

Επιστροφή / Αντικατάσταση προϊόντων

Η Επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται το αργότερο εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους από τον πελάτη και να συνοδεύεται από όλα τα αρχικά έγγραφα (απόδειξη λιανικής πώλησης, τιμολόγιο, τιμολόγιο – δελτίο αποστολής κλπ). Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν είτε επειδή υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο προϊόν αυτό καθ' αυτό, είτε επειδή άλλαξε γνώμη, είτε επειδή υπήρχε πρόβλημα στην διαδικασία παραγγελίας / φόρτωσης / αποστολής.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται οφείλουν να είναι σε άριστη κατάσταση, στην αρχική τους συσκευασία μαζί με όλα τα μέρη και εξαρτήματα που τα συνοδεύουν και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.

Μη αποδεκτές επιστροφές:

Πέραν του διαστήματος των 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοσή τους, η εταιρεία δεν αποδέχεται την επιστροφή των προϊόντων.
Επίσης, δεν γίνονται αποδεκτές επιστροφές για:
- προϊόντα που έχουν γίνει κατά παραγγελία του πελάτη
- προϊόντα προσφοράς, κατηργημένα

Τρόποι επιστροφής

Σε περίπτωση υπαιτιότητας του πελάτη: Ο πελάτης μπορεί με δικά του έξοδα, με μεταφορική δικής του επιλογής ή ο ίδιος να επιστρέψει το προϊόν στις κεντρικές αποθήκες τις εταιρείας μας. Εάν η εταιρεία αναλάβει την μεταφορά της επιστροφής, θα χρεώσει στον πελάτη τα απαραίτητα έξοδα κατόπιν συνεννόησης.
Σε περίπτωση υπαιτιότητας της εταιρείας: (λάθος παραγγελιοληψία, προβληματικό προϊόν κλπ.) το κόστος μεταφορικών επιστροφής επιβαρύνει την εταιρεία.

Επιστροφή χρημάτων

Το ποσό επιστροφής θα ορίζεται κατόπιν ελέγχου της συνολικής κατάστασης του προϊόντος και της συσκευασίας. Εάν το προϊόν ή η συσκευασία έχει υποστεί αλλοίωση που απαιτεί διαχειριστικό κόστος συντήρησης ή για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να πουληθεί στην αρχική του τιμή, το ποσό επιστροφής δεν θα υπερβαίνει το 80% από το αρχικό ποσό αγοράς που κατέβαλε ο πελάτης και θα ορίζεται κατόπιν αυτοψίας.

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται σύμφωνα με τον τρόπο πληρωμής κατά την αγορά, δηλαδή είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής κάρτας, είτε με επιστροφή χρημάτων μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, είτε με την έκδοση πιστωτικού σημειώματος.

 

 

Συστήματα προβολής & προώθησης
Σιμωνίδου 19 - Κάντζα 15351
Παλλήνη Αττικής

  • Email: info@display.gr
  • Τηλ. : +30.2106252780
              +30.2108075089

ΑΡ.ΓΕΜΗ: 008383601000
Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα-Παρασκευή 09.00-17.00

NEWSLETTER

Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης
© Copyright 2022 | Display | All Rights Reserved Created & Hosted by Positron

Search